اصول آموزش نقاشی ساختمان

آموزش نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان یکی از مهم ترین بخش های بازسازی ساختمان می باشد . در این حوزه افراد زیادی فعالیت دارند و بازار رقابت بسیار شدید است اما هنوز هم خیلی از افراد تمایل به ورود به این صنعت را دارند.

نقاشی ساختمان براساس اولویت بندی نحوه کار به شرح زیر می باشد :

ü    تمیز کردن سطوح

ü    اجرای روغن الف

ü    اجرای بتونه

ü    سمباده کشی

ü    آستر اولیه

ü    لکه گیری

ü    سمباده کشی مجدد

ü    آستر دوم

ü    آستر سوم

ü    رنگ رویه

انتخاب رنگ مناسب :

درنقاشی ساختمان اولین مرحله انتخاب رنگ می باشد ، که باید توسط انتخاب فرد صورت گیرد و همچنین باید آشنایی کامل با نوع رنگ و تاثیر و نقش آن در ساختمان داشته باشد . در این مرحله باید همیشه بهترین انتخاب را داشته باشیم . اکثر اوقات افراد بر اساس سلیقه شخصی و مد روز رنگ ساختمان را انتخاب می کنند که اگر این انتخاب ها از روی اگاهی نباشد بعد از مدتی مشکل به وجود می آورد . در کشور ما برای انتخاب رنگ اغلب رنگ های همه پسند را انتخاب می کنند و از تنوع کمتری در نقاشی ساختمان استفاده می کنند .

در سال های اخیر به دلیل تغییر درکوراسیون خانه که برگرفته از فرهنگ کشورهای دیگر می باشد ، در نقاشی ساختمان اکثرا به سمت رنگ هایی خاص مانند آبی و سبز و صورتی و زرد و نارنجی کشیده شده اند و این به دلیل تاثیر فرهنگ غرب بر کشور ما می باشد .

آماده کردن خانه قبل از نقاشی ساختمان :

ابتدا سطح کار را باید گردگیری کنیم با استفاده از برس یا هرچیز دیگر تمامی دیوارها و سقف را از گرد و خاک پاک می کنیم ، چنانچه رنگ دیوار ها قابل شستشو است با استفاده از آب ولرم و صابون با اسفنج تمامی دیوارها را با دستمال تمیز پاک می کنیم تا لکه ای بر روی دیوار مشاهده نشود. سپس نوبت لکه گیری سطوحی است که بر روی دیوار یا سقف به جا مانده ، این کار با استفاده از مقداری گچ و کاردک انجام می شود و پس از خشک شدن آن ها با سمباده ای نرم ناصافی های احتمالی را از بین می بریم .

آماده سازی رنگ :

برای استفاده از رنگ روغنی از باز بودن پنجره ها مطمئن باشید زیرا با اضافه کردن تینر به رنگ روغنی بوی نامطبوعی فضا را دربرخواهد گرفت . پیشنهاد ما این است که برای دیوارها از رنگ پلاستیک استفاده کنید اما در صورتی که فرزند کوچک در منزل دارید رنگ روغن انتخاب مناسب تری برای منزل شما است .

پس از انتخاب نوع و جنس و رنگ مد نظر خود نوبت به آماده کردن رنگ می رسد .

رنگ را در ظرفی جدا ریخته و طبق دستورالعمل موجود در آن غلظت آن را درست می کنیم باید این را در نظر داشته باشیم که رنگ خوب و به طور یکنواخت مخلوط شده باشد. برای اینکه پوشش بهتری داشته باشیم ابتدا یک دست رنگ در یک جهت و سپس دست بعدی عمود بر آن جهت اجرا شود .

رنگ آمیزی ساختمان را از کجا شروع کنیم ؟

اولین گام در رنگ آمیزی ساختمان قبل از رنگ آمیزی دیوارها ، کار نقاشی سقف می باشد . برای این کار به جای قلم مو می توان از ابزار دیگری به نام غلطک ( که در تمامی ابزار فروشی ها در سایز های مختلف موجود است ) استفاده کرد . هم سطح کار تمیز و یکدست در می آیند و هم کار با آن خیلی راحت تر از سایر قلم مو ها می باشد .

 دررنگ آمیزی درها معمولا قبل از رنگ آمیزی ، آن را از چارچوب خارج می کنند و سپس شروع به رنگ آمیزی می کنند اما بدون خارج کردن در هم می شود این کار را انجام داد .

کابینت ها و مقدمات لازم در رنگ آمیزی آن ، ابتدا تمامی کشو و دستگیره ها را خارج کرده و به خوبی تمیز می کنیم . رنگ آستر به جنس کابینت که از چوب یا لمینت است بستگی دارد .اگر کابینت ها قبلا رنگ شده اند باید چند دست رنگ بر روی آن ها اجرا شود تا رنگ مورد نظر حاصل شود . این نکته در رنگ آمیزی بسیار حائز اهمیت است که هرچه تعداد لایه های رنگ بیشتر باشد ، دوام آن بیشتر خواهد بود .

 

 

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست